Åbningstider

Mandag:
8:30 - 16:00
Tirsdag:
8:30 - 16:00
Onsdag:
8:30 - 16:00
Torsdag:
8:30 - 20:00
Fredag:
8:30 - 15:00

Se flere åbningstider her

Telefontider

Man-Tors:
8.30 - 16.00
Fre:
8.30 - 15.00

Kernehuset

Har du psykiske problemer og står du udenfor arbejdsmarkedet? Eller er du ved at komme dig efter en psykiatrisk indlæggelse og har brug for noget at stå op til? Så er Kernehuset i Fountain House måske et godt sted for dig at starte din genopbygning i et ind i mellem travlt, men altid trygt arbejdsmiljø.

I Kernehuset bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor du og andre medlemmer på frivillig basis arbejder sammen med husets medarbejdere om de mange opgaver, der skal løses i vores i kontor og kantine. Det kan være lige fra PR-arbejde og IT-opgaver til madlavning og telefonpasning. Her er arbejde til enhver kvalifikation og ethvert niveau af lyst, mod, kreativitet og kræfter.

Uanset om du ønsker at bruge huset midlertidigt til at træne dig op til et arbejde, eller du generelt gerne vil have en struktureret og meningsfuld hverdag, bliver dit medlemskab af huset livsvarigt, og du kan altid vende tilbage.

Kernehuset er Fountain Houses hjerte og rummer kontorenheden, caféen og kantinen.

Her arbejder 40-50 medlemmer ugentligt på forskellige dage og i et varierende antal timer. Der kommer mange forskellige typer mennesker i Kernehuset. Du vil både møde den yngre forfatter på kontanthjælp, som efter længere tids sygdom skal finde fodfæste i hverdagen igen, og den ældre, førtidspensionerede bådebygger, som ønsker at holde sig aktiv og undgå isolation.

I Kernehuset fokuserer vi på det fælles ønske at have et indhold i hverdagen og nogen at være sammen med det om, frem for det fælles træk, at alle medlemmer har haft og måske stadig har psykiske problemer.

Du kan læse mere her på siden om, hvad et medlemskab i Kernehuset indebærer, og du er meget velkommen til at kontakte os og aftale et møde for at høre mere om huset.