Åbningstider

Mandag:
8:30 - 16:00
Tirsdag:
8:30 - 16:00
Onsdag:
8:30 - 16:00
Torsdag:
8:30 - 20:00
Fredag:
8:30 - 15:00

Se flere åbningstider her

Telefontider

Man-Tors:
8.30 - 16.00
Fre:
8.30 - 15.00

Ungehuset Fontana

- til unge fra 18-30 år med psykiske problemer

I Ungehuset Fontana har vi et helt særligt miljø, hvor unge finder hinanden og har det rart sammen med henblik på også at få en velfungerende hverdag udenfor huset.

Vi er et fristed, hvor du kan øve dig og udvikle dig, så du kan leve et godt og almindeligt ungdomsliv. Du vil her få ro til at finde ud af, hvad du vil i dit liv i dit eget tempo, og vi støtter og hjælper dig videre, hvis du senere gerne vil i uddannelse eller i arbejde. Udfordringerne bliver tilpasset dig, så du føler dig tryg undervejs.

Du behøver ikke at være i psykiatrisk behandling for at komme her. Du får en kontaktperson, der støtter dig hele vejen gennem forløbet. Forløbet her i huset er ikke tidsbestemt, men kan strække sig fra tre måneder til flere år afhængig af din situation, og hvad du har behov for.

Er du ung og har det psykisk svært, så ring og få tid til en introsamtale, så du kan finde ud af, om huset er noget for dig. Herefter kan vi evt. også hjælpe dig i forhold til aftaler med sagsbehandler og andre formelle rammer, der skal falde på plads.

Du er altid velkommen i Ungehuset Fontana!
Hos os vil du altid møde en åben dør - både når du har overskud til at være sammen med andre unge og gerne vil have en struktureret hverdag med små og store udfordringer, men også når du har det svært og bare har brug for en snak med en medarbejder, der kan støtte dig i at komme videre.

Læs mere om hvad vi laver i Ungehuset Fontana under Ugeskema.