Bogstøtten

Bogstøtten er et tilbud til psykisk sårbare studerende, med eller uden diagnose. I Bogstøtten kan du få støtte og vejledning til at komme igennem dine studier, men også til at få et afbalanceret studieliv med plads til både arbejde og fritid.

Hos os bliver du del af et studiemiljø, hvor et væsentligt element er det fællesskab, der eksisterer imellem de studerende. Bogstøtten råder over læserum, hvor man kan læse lektier, skrive opgave eller speciale.

Bogstøtten arrangerer også forskellige sociale aktiviteter som fællesspisning, museumsbesøg og ture, hvor man kan deltage i det omfang, man har tid og lyst.

Bogstøtten er et sted, hvor vi tager del i hinandens liv, såvel nedture som succesoplevelser. Det er studielivet, som er i fokus, ikke sygdom, selv om alle, der kommer i Bogstøtten, har hver deres at slås med. Det er et miljø, hvor mange forskellige fag og personligheder mødes.

I Bogstøtten kalder vi de studerende ’medlemmer’. Du bliver medlem af Bogstøtten, og et medlemskab er gratis og uden tidsbegrænsning.

En del af Fountain House
Bogstøtten hører under Fountain House, og det betyder, at du også kan blive del af et større fællesskab med mennesker i andre livssituationer end dig selv. Læs mere om Fountain House her.