Grafix

Et grafisk arbejdsfællesskab i en socialøkonomisk virksomhed

Grafix er et grafisk værksted, det seneste skud på stammen i Fountain House. Produktionen begyndte i slutningen af 2019. Virksomheden er socialøkonomisk og beskæftiger dagligt et antal virksomhedspraktikanter. Grafix tilbyder også arbejdsvurdering og -træning og formidler kontakter til virksomheder indenfor den grafiske branche.

Værkstedet er opbygget som et arbejdsfællesskab, hvor praktikanterne samarbejder om konkrete bestillingsopgaver. En arbejdsform, der betyder, at alle får ansvar for egne opgaver, som matcher deres faglige og personlige kompetencer.

Grafix er fuldt udstyret med professionelt grafisk og fotografisk udstyr, der giver mulighed for at arbejde i programmer som Photoshop, Illustrator, Lightroom, InDesign og Camera Raw.

Grafix kan producere mange typer tryksager, fx foldere, plakater, hæfter, streamers og topkvalitet fotoprint. Virksomheden kan også producere skilte og påtager sig endvidere fotografiske opgaver.

Det grafiske værksted henvender sig både til erhvervsvirksomheder i lokalområdet og løser opgaver i Fountain House, fx når et medlem af Bogstøtten skal have printet og indbundet sit speciale. 

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Telefon: 3916 0974
Olle Thorup, mobil: 2151 3929

E-mail: grafix@fountain-house.dk

Træffetid

Mandag kl. 9-15
Tirsdag kl. 9-15
Onsdag kl. 9-15

CVR-nummer: 40985727

Ungehuset Fontana

I Ungehuset Fontana bliver du del af et trygt fællesskab sammen med andre unge mellem 18 og 30 år med fokus på kreativitet og musik.

Gå til Ungehuset Fontana

Kernehuset

I Kernehuset bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor du og andre medlemmer på frivillig basis arbejder sammen med husets medarbejdere om husets mange opgaver.

Gå til Kernehuset

Fontanaskolen - STU

Fontanaskolen er en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge mellem 16 og 25 år med psykiske udfordringer samt autismespektrumforstyrrelser.

Gå til Fontanaskolen

Grafix

Grafix er en socialøkonomisk virksomhed, hvor psykisk sårbare tager de første skridt ind på arbejdsmarkedet. Grafix producerer tryksager m.m. i høj kvalitet og til en fair pris.

Gå til Grafix

Bogstøtten

Bogstøtten er et tilbud til psykisk sårbare studerende. Her kan du få støtte og vejledning til at komme igennem dine studier - og til at skabe balance mellem arbejde og fritid.

Gå til Bogstøtten

Aftenskole

Aftenskolen tilbyder undervisning om dagen, i trygge rammer og er åben for alle borgere. Medlemskab af Fountain House er ikke en forudsætning.

Gå til Aftenskolen