Grafix

Et grafisk værksted med kvalitetsprodukter og personlig service

Grafix leverer høj kvalitet indenfor grafisk produktion og fotorelaterede opgaver. Vi producerer mange typer tryksager, fx foldere, plakater, hæfter, streamere og fotoprint. Grafix producerer også skilte og løser fotografiske opgaver.

Med professionelt udstyr til print af tryksager og foto i topkvalitet yder Grafix den personlige service og hjælp, der skal til for at få dine ideer fra tanke til færdigt tryk.

I Grafix er specialet netop omhu og tid til at hjælpe hver enkelt kunde med den specifikke opgave. Billedkunstneren og fotografen får mulighed for at følge med i hele processen, og det er muligt at få omfattende vejledning og hjælp til fx opsætninger, bogdesign og fotoprint. Og du får det hele til fornuftige priser.

Se inspirationshæfte

 

Teknik

Grafix er fuldt udstyret med professionelt grafisk og fotografisk udstyr, der giver mulighed for at arbejde i programmer som Photoshop, Illustrator, Lightroom, InDesign og Camera Raw.

Over to etager råder værkstedets medarbejdere bl.a. over moderne 27-tommers iMacs, store arbejdsborde, diverse skæremaskiner og i det hele taget både tidsvarende og professionelle faciliteter. I kælderen er Grafix’ store a3-lasertrykker fra Konica Minolta placeret. Med et stort udvalg af forskellige papirtyper fra mat til højglans kan lasertrykkeren producere professionelle tryksager fra pdf-fil til færdig hæftet publikation. Kvaliteten af trykkemaskinens fotogengivelser fra sort-hvide nuancer til korrekt gengivelse af klare farver er markedets bedste kvalitet. Vi har også ryddet plads til værkstedets seneste investering: en Canon 4100s rulleprinter, der kan printe super fotoprint i op til 1,06 X 18 meter.

I stueetagen finder du Grafix’ store arbejdsbord, hvor vi gør forskellige tryksager klar, snakker med folk og holder uformelle møder. Det er også her, der står en professionel Canon imagePROGRAF 1000 a2-printer. På fine art fotopapir fra producenter som Hahnemühle, Canon og Epson leverer den noget af det ypperste indenfor fotografiske print.

 

Ingen spørgsmål er akavede

Grafix løser opgaver for små og mellemstore virksomheder, NGO-organisationer og foreninger, kunstnere og fotografer – professionelle såvel som ambitiøse amatører – og i mindre målestok for studerende og private.

Vi har højt til loftet og tager os tid. Kvalitet og kundens ønsker har prioritet. Som kunde får du mulighed for at komme ind ad døren og følge processen nøje fra fx billedbehandling til færdigt print. Ingen spørgsmål eller udfordringer er forkerte eller akavede i forhold til teknik.

Vi kan ikke matche priserne på online fjerntrykkerier, til gengæld tilbyder vi en personlig vejledning og rådgivning i hele forløbet frem mod det færdige produkt – stadig til en fornuftig pris. Ring eller skriv og hør nærmere.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Olle Thorup, mobil: 2151 3929

E-mail: grafix@fountain-house.dk

Træffetid

Mandag kl. 9-15
Tirsdag kl. 9-15
Onsdag kl. 9-15

CVR-nummer: 40985727

Grafix

Socialøkonomi – arbejdsfællesskab for psykisk sårbare

Grafix beskæftiger praktikanter, der er psykisk sårbare og på kanten af arbejdsmarkedet. I Grafix får de oplæring og professionelle kompetencer indenfor grafisk tryk, fotoprint og kundevejledning og tager de første skridt på vejen til varig beskæftigelse.

Grafix er etableret som en socialøkonomisk virksomhed, hvor mennesker med psykiske vanskeligheder kan deltage i grafisk produktion, service og andre tilknyttede aktiviteter.

Vi driver socialøkonomisk virksomhed i overensstemmelse med den Erhvervsdrivende Fond Fountain House’s fem værdier: medindflydelse, ligeværd, arbejdsfællesskab, frivillighed og personlige ressourcer.

Grafix er en del af Fountain House, fordi Fountain House er et arbejdsfællesskab for mennesker med psykiske sårbarhed. Fountain House tilbyder en meningsfuld arbejdsstruktureret hverdag og fungerer som et  springbræt til arbejdsmarkedet og et aktivt liv i civilsamfundet, der bryder med den ensomhed og isolation, mange psykisk sårbare kæmper med.

Grafix

Info til jobcenter

Grafix tilbyder arbejdsevnevurdering og -træning. Værkstedet er opbygget som et arbejdsfællesskab, hvor virksomhedspraktikanter efter faglig vejledning fra den daglige leder arbejder med konkrete bestillingsopgaver – en arbejdsform, hvor alle får ansvar for egne opgaver og mulighed for at udvikle både faglige og personlige kompetencer.

Alle praktikanter har en kontaktperson – en erfaren socialpædagogisk medarbejder, og forløbet i Grafix er naturligvis individuelt tilrettelagt og i overensstemmelse med plan og bestilling fra jobcenter. Kontaktpersonen sikrer en helhedsorienteret og koordineret indsats, der holder fast i målet om varig beskæftigelse, hvad enten det er i form af flexjob, støttet beskæftigelse eller ansættelse på ordinære vilkår.

Grafix har et solidt kendskab til den grafiske branche og et netværk, der åbner døre til andre virksomheder. Vi formidler den kontakt, der kan sende praktikanten i fast arbejde.

Fonden Fountain House samarbejder med erhvervsnetværket Rotary København Nord, bl.a. om at hjælpe psykisk sårbare personer ind på arbejdsmarkedet. Også dette netværk er parat til at hjælpe praktikanter i Grafix.

 

Priser

Grafix laver som udgangspunkt aftaler, hvor jobcenter godkender praktikanten til min. 5 mentortimer om ugen.

1 mentortime i Grafix koster kr. 350. Den ugentlige pris for et praktikforløb er således 5 timer à kr. 350 = kr. 1.750. Et forløb på 13 uger koster kr. 22.750.

Grafix indgår også aftaler om enkeltpladser, der er købt udenfor rammeaftalen. Enkeltmandsforløb henvender sig til ledige med jobplan. Eksempel: 3 mentortimer om ugen à kr. 350 i 13 uger = kr. 17.062.

Kontakt direktør Mogens Seider
Mail: mseider@fountain-house.dk
Mobil: 40 31 02 10

 

Ungehuset Fontana

I Ungehuset Fontana bliver du del af et trygt fællesskab sammen med andre unge mellem 18 og 30 år med fokus på kreativitet og musik.

Gå til Ungehuset Fontana

Kernehuset

I Kernehuset bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor du og andre medlemmer på frivillig basis arbejder sammen med husets medarbejdere om husets mange opgaver.

Gå til Kernehuset

Fontanaskolen - STU

Fontanaskolen er en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge mellem 16 og 25 år med psykiske udfordringer samt autismespektrumforstyrrelser.

Gå til Fontanaskolen

Grafix

Grafix er en socialøkonomisk virksomhed, hvor psykisk sårbare tager de første skridt ind på arbejdsmarkedet. Grafix producerer tryksager m.m. i høj kvalitet og til en fair pris.

Gå til Grafix

Bogstøtten

Bogstøtten er et tilbud til psykisk sårbare studerende. Her kan du få støtte og vejledning til at komme igennem dine studier - og til at skabe balance mellem arbejde og fritid.

Gå til Bogstøtten

Aftenskolen

Aftenskolen tilbyder undervisning for psykisk sårbare, mest om dagen og i trygge rammer. Debatarrangementer med en bred vifte af emner er åbne for alle.

Gå til Aftenskolen