Køkkenets menu

Menu fra d. 24. april - 28. april

 
Mandag:
Suppe
Pastinaksuppe med persilleolie, hertil brød
Tirsdag:
Salat
Rød savoykål med appelsiner, fennikel og grønne bønner

Onsdag:
Varm ret
Fiskefrikadeller med kartofler, hjemmelavet remo og broccoli

Torsdag:
Buffet
Surprise fra fødevareBanken

Fredag:
Buffet
Surprise fra fødevareBanken

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.