Køkkenets menu

Menu fra d. 15. Oktober - 19. Oktober

 
Mandag:
Suppe
Rødbedesuppe med kokosmælk og urtebrød
Tirsdag:
Salat
Persiske grøntsager med kikærter

Onsdag:

Oksefarsbrød med kogte kartofler, flødestuvet spinat og rå syltet gulerødder
 
Torsdag:
Salat 
Råkost af rødbede, æble og selleri
Fredag:
 
Buffet

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.