Køkkenets menu

Menu fra d. 18. september - 22. september

 
Mandag:
Suppe
Rødbedesuppe med peberrodscreme
Tirsdag:
Salat
Pastasalat med bagte peberfrugter, oliven og grønne bønner

Onsdag:
Varm ret
Grøntsagslasagne med tomatsovs, spinat, feta og flûtes

Torsdag:
Salat
OBS! Madpakkedag. Køkkenet holder lukket pga. udflugt.

Fredag:
Grillbar
Buffet

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.