Køkkenets menu

Menu fra 12. - 16. august

KØKKENET SEVERER EN MINDRE BUFFET,

HVER DAG I HELE UGEN.

Mandag
 Kartoffelporresuppe med flütes

 

Tirsdag:
 Balcamicomarinerede rødbeder med sesam
 

Onsdag:

 Fiskefad med broccoli og gulerødder - hertil ris.
 
Torsdag:
 Støtteforeningens sommerudflugt

  

Fredag:
 Kyllingevinger, speltsalat med aubergine, squash og tomater
 


I buffeten tilbyder vi dagligt:

Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.