Køkkenets menu

Menu fra d. 17. december - 21. december

 
Mandag:
Suppe
Sellerisuppe med persillepesto og brød
Tirsdag:
 
Rødkålsalat med fenikel, pære og edemamebønner

Onsdag:

Flæskestegssandwich med rødkål og agurkesalat
 
Torsdag:
Salat 
Scoresalat med stegte kartofler og peberfrugter, fete, oliven og persille
Fredag:
 
Stegt medister på rugbrød med varm rødkål

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.