Køkkenets menu

Menu fra d. 19. juni - 23. juni

 
Mandag:
Suppe
Marokkansk gulerodssuppe med brød.
Tirsdag:
Salat
Pakistansk inspireret kartoffelsalat med agurk, tomat og koriander.

Onsdag:
Varm ret
Pasta med kødsovs og parmesan.

Torsdag:
Buffet
Surprise fra fødevareBanken.

Fredag:
Buffet
Surprise fra fødevareBanken

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.