Køkkenets menu

Menu fra d. 18. juni - 22. juni

 
Mandag:
Suppe
Svampesuppe med brød
Tirsdag:
Salat
Pastasalat med romesco, tomat, frisk broccoli og rødløg

Onsdag:

Varm ret
Sommerfrikassé med kalvekød, hertil nye kogte kartofler
Torsdag:
Brød med fyld
Sandwich med 3 slags fyld
Fredag:
Huset er lukket - Sommerfest
Frokost på egen hånd

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.