Køkkenets menu

Menu fra d. 20. november - 24. november

 
Mandag:
Suppe
Jordskokkesuppe med brød
Tirsdag:
Salat
Rød spidskålsalat med spirer, blommer, fennikel og bladselleri

Onsdag:
Varm ret
Stegt medister med kogte kartofler, stuvet spinat og stegte sorte gulerødder

Torsdag:
Salat
Indisk inspireret kartoffelsalat, med blomkål, cashewnødder og krydderier

Fredag:
Buffet
Forskellige lækkerier

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.