Køkkenets menu

Menu fra d. 22. - 26. april

 
Mandag:
 2. Påskedag, Huset er lukket

 

Tirsdag:
 Suppe
 Jordskokkesuppe m/ brød

Onsdag:

 Varm ret

 Fiskefad med porrer, gulerødder og nye kartofler

Torsdag:
 Salat
 Bulgursalat med rødbeder, oliven, persille og mynte
Fredag:
 Kyllingevinger med varm pastasalat


I buffeten tilbyder vi dagligt:

Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.