Køkkenets menu

Menu fra d. 22. maj - 26. maj

 
Mandag:
Suppe
Rødbedesuppe med ingefær, kokosmælk, spidskommen og brød.
Tirsdag:
Salat
Salat med speltkerner, tomater, agurk, forårsløg, persille og auberginer.

Onsdag:
Varm ret
Farsbrød med ristede kartofler og rødbede tzatziki

Torsdag:
Huset er lukket
St. Bededag

Fredag:
Buffet
Surprise fra fødevareBanken

 

I buffeten tilbyder vi dagligt:
Hjemmelavet pålæg bestående af kød, fisk og vegetariske småretter med variationer af tilbehør.

Køkkenet i Fountain House anvender primært økologiske råvarer og vægter at tilberede alt fra bunden. Der serveres hjemmelavet rugbrød og grovbrød. Økologiprocenten er på nuværende tidspunkt 90. Frokostsalaterne har et højt indhold af grøntsager, bønnetyper, linser og frugt.

Ugemenuen er med forbehold for ændringer.