Ungehuset Fontana

- til unge fra 18-30 år med psykiske problemer

I Ungehuset Fontana har vi et helt særligt miljø, hvor unge finder hinanden og skaber en velfungerende hverdag, både i og udenfor huset. 

Vi har et særligt fokus på musik og kreative aktiviteter, og sammen skaber vi et rummeligt og socialt sted, hvor du kan være præcis, som du er.

Vi er et fristed, hvor du kan øve dig og udvikle dig, så du kan leve et godt og almindeligt ungdomsliv. Du vil få ro til at finde ud af, hvad du vil i dit liv i dit eget tempo, og vi støtter og hjælper dig videre, hvis du senere vil i uddannelse eller arbejde.

Du behøver ikke at være i psykiatrisk behandling for at komme her. Du får en kontaktperson, der støtter dig hele vejen. Vi har to forskellige forløb: Et 24-ugers forløb med fokus på musik og kreative fag og et drop-ind-forløb, der ikke er tidsbestemt, men kan strække sig fra tre måneder til flere år afhængig af, hvad du har behov for.

Du er altid velkommen i Ungehuset Fontana!
Hos os vil du altid møde en åben dør - både når du har overskud til at være sammen med andre unge og gerne vil have en struktureret hverdag med små og store udfordringer, men også når du har det svært og bare har brug for en snak med en medarbejder, der kan støtte dig i at komme videre.