Kære alle medlemmer, elever i Fontanaskolen/STUen, aftenskoleelever og medarbejdere

Vi er, som I måske her til aften har set på statsminister Mette Frederiksens pressemøde, LUKKET fra i morgen torsdag d. 12. marts. Det er sådan det er, og ikke noget, vi kan gøre noget ved.

På grund af de forebyggende foranstaltninger, betyder det altså, at Fountain House også er nødt til at lukke for de fysiske faciliteter, dvs. vores hus de kommende 14 dage.

Vi er lukket indtil 30.marts – men der er mulighed for, at I som medlemmer kan have kontakt til medarbejderne i denne periode på følgende vis: De medarbejdere, I har telefonnumre på, kan I sende sms til, og I kan altid kontakte Mogens og Maria, som vil koordinere og henvise videre til dem, I skal bruge. Det vil sige: Medarbejderne er stadig på arbejde ved telefonerne. Mogens er også i Fountain House i morgen torsdag d. 12. marts fra kl. 8.00 for at give besked til de medlemmer, der eventuelt måtte dukke op i løbet af dagen.

Vi vil gøre alt for at informere alle, vi kender, der har tilknytning til huset eller skolen, og vi må hjælpe hinanden med at give besked til dem, som vi evt. taler med. Det vil være en stor hjælp.

Det er for os tydeligt, at det her er den bedste måde, vi alle kan passe på hinanden. Sidder du derhjemme og synes, det er svært at gennemskue dine egne reaktioner på den her uforudsigelige situation, så skal du ikke holde dig tilbage, ring endelig til os.

Venlig hilsen

Mogens Seider
+45 40 31 02 10

Maria Clemmensen
+ 45 23 10 81 96