Fountain House København har fået en profil på Instagram, der viser livet i huset og rækker ud til de både nuværende og potientielle brugere, som gerne vil følge med i livet i huset på Østerbro. Med den nye Instagram-konto vil Fountain House give folk muligheden for at få et indblik i dagligdagen og vise drivkraften bag husets medarbejdere og frivillige.

Du finder den nye Instagram-profil for Fountain House København her: https://www.instagram.com/fountain.house.kbh/.

Instagram-kontoen er et nyt værktøj til at formidle aktiviteter, værdier og sociale aktiviteter og fællesskaber i Fountain House. Med Instagram giver huset nu mulighed for, at nuværende medlemmer og interesserede kan følge med i de daglige aktiviteter. Interesserede kan også få et indblik i, hvordan huset ser ud indefra.

Fountain House København har udover Instagram også en offentlig Facebook-gruppe. Vi bruger fremover både Facebook og Instagram til at formidle aktiviteter og nyheder i huset. Så følg Fountain House på de sociale medier, uanset om du er til Facebook eller Instagram.

Nyheder og billeder, du kan finde på den nye Instagram-konto er fx billeder fra det nye initiativ, hvor brugere af huset kan komme og få en ”sjælevarmer” at drikke og en lille godbid fra Cofoco ud af vinduet. Et tiltag, der er taget af Fountain House pga. de fortsatte Corona-restriktioner. Udover sådanne nyheder vil der også være stemningsbilleder af huset på den nye Instagram-konto for Fountain House København.

I Fountain House kan mennesker med psykisk sårbarhed eller psykiske problemer få en hverdag med fællesskab og struktur gennem frivilligt arbejde, ved at deltage i husets aktiviteter eller bare ved at mødes med andre i husets lokaler, spise frokost eller drikke en kop kaffe i husets café.

Aftenskolen i Fountain House udbyder mange forskellige kurser til psykisk sårbare og har sin egen konto på Instagram. Følg også Aftenskolen: https://www.instagram.com/aftenskolenifountainhouse/.