Kære medlemmer af Fountain House

Regeringen har besluttet, at offentlige institutioner, der ikke varetager kritiske funktioner, skal forblive lukkede til og med 2. påskedag. Det gælder også Fountain House.

Som personale i Fountain House er vi meget optagede af så vidt det overhovedet er muligt at række ud til alle medlemmer af vores hus – via SMS, mail eller sociale medier.

Vi er ved telefonerne alle hverdage kl. 10-14. Du kan ringe på hovednummeret eller enhedernes mobilnumre. Du kan også sende en sms eller en mail. Vi vil også bestræbe os på selv at være opsøgende og tage kontakt til dig.

Du kan maile på fh@fountain-house.dk eller ringe på:

Hovednummeret: 39 16 09 10

Cafeen: 40 44 09 19

Fontana: 53 26 62 98

Kontor: 61 43 98 51

Mogens: 40 31 02 10

Maria: 23 10 81 96

Hvis du ønsker at få kontakt til Bogstøtten, kan du sende en mail og aftale at blive ringet op.

Aftenskolen/Henriette: 42 21 34 78
Aftenskolen@fountain-house.dk

Mogens fortsætter med at servere kaffe-to-go mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 ud af vinduet frem til påske. Flere har været rigtigt glade for det.

Vi har også mulighed for at servere en sund og billig frokost-to-go en dag i næste uge. Er du interesseret, giv besked til Maria senest fredag, d. 27. marts.

Har du, på den ene eller anden måde, brug for hjælp, så tøv ikke med at tage kontakt til Mogens eller Maria.

Advokat Nikolaj Juhl Hansen, der er ven af huset og aktiv i Rotary København Nord, tilbyder gratis juridisk bistand til medlemmer af Fountain House, der oplever juridiske problemstillinger som følge af coronakrisen. Det kan fx handle om samværsregler og aftaler omkring børn. Kontakt i første omgang Mogens, som så formidler kontakten til Nikolaj.

Fountain House udsender om få dage et nyhedsbrev til medlemmer og medarbejdere. Her kan du læse mere om muligheder for støtte til at komme godt igennem coronakrisen. Tilmeld dig til nyhedsbrevet.

Peer-linjen er et team af mennesker med erfaringskompetencer, der stiller deres viden og erfaringer til rådighed for andre psykisk sårbare og deres familier. Mange har glæde af at tale med en ligesindet om angst og usikkerheder eller noget helt tredje i denne krisetid.

Erfarne peers er klar alle ugens syv dage mellem 12 og 18 og tilbyder støttende samtaler. Peer-linjen sparer, spejler og guider – og guider også videre til andre tilbud, hvis der er behov for det. Du booker en samtale på Facebook, som også er en side, hvor du kan finde et virtuelt fællesskab. 

SIND’s Landsdækkende Telefonrådgiving tilbyder gratis og anonym hjælp alle hverdage kl. 11-22 og søn- og helligdage kl. 17-22. Ring 70 23 27 50 for at få hjælp.