Du kan allerede nu melde dig på de nye kurser.

Næste opstart af kurser er i uge 43 og her har vi to nye kurser på programmet. Samfundsdebat med Morten Heiberg og “Indspil og udgiv en sang” med David Springborg. Dem glæder vi os til.

Hold øje med vores hjemmeside. Vi sætter hele tiden nye kurser på skemaet.

Det er altid rart at få tilbagemeldinger fra kursister om deres oplevelser i Aftenskolen. Vi ønsker nemlig at være et relevant og meningsfuldt tilbud som skaber stor værdi hos den enkelte deltager. Derfor er kursisternes meninger og oplevelser vigtige for os at få del i. På den måde kan vi forme tilbuddet om kursisterne og gøre det så relevant som muligt. I aftenskolen bestræber vi os på at være et fagligt bredt, stabilt og trygt tilbud for psykisk sårbare. At have noget at stå op til kan være afgørende i særligt svære perioder. At der er nogen som venter en – og savner en når man ikke kommer giver en en følelse af at være vigtig. Og det har vi alle brug for at føle. Det er ikke lige meget om man kommer eller ej for både ens medkursister og underviseren mærker dit fravær.

Vores kursustilbud kører derfor hele året rundt også om sommeren hvor vi kører Sommerskole:

Her er hvad en kursist i Aftenskolen har sagt om sommerskolen:

En tur tilbage i tiden – Tur til Frilandmuseet med Sommerskolen

Ferie kan være en stor udfordring, når man er psykisk sårbar.
Når man f.eks., som jeg, har en lang karriere med tilbagevendende depression, genaktiverer man let depressive tankemønstre, når der er for mange dage uden fast struktur og/eller for mange alenedage.
At fordybe sig, over flere dage, sammen med andre i kreative aktiviteter, vækker til gengæld følelser af samhørighed og meningsfuldhed.
Jeg er meget taknemmelig over at kunne deltage i Aftenskolens sommerskole.

Vi er stolte af at kunne være med til at skabe struktur, samhørighed og mening og det vil vi blive ved med.