17. september sprudlede gaden udenfor Fountain House af boder, musik og mennesker. Der var inviteret til Gadefest. Blomsterbinder Tanja Aertebjerg og fotograf Henriette Lykke, begge undervisere i Aftenskolen i Fountain House, var inviteret med og delte en bod med blomsterbinding og portrætstudie: Naturen møder mennesket i skøn forening. Gæster til gadefesten kunne for blot 25 kr. købe et portrætfoto, så alle kunne være med.

En mor kom forbi boden med sine døtre og fik taget det første portræt af sine døtre sammen med blomsterbuketter, de selv havde lavet. Andre skulle bruge portrættet til jobsøgning og SoMe.

Nikolaj Callesen havde sin datter Ivalu på 5 år (på billedet herover) med til gadefesten. Farmand fortæller:

Jeg havde fortalt Ivalu, at vi kunne blive ansigtsmalet til gadefesten i Teglværksgade, og vi ankom midt på eftermiddagen med Ivalu i kattekostume og med prinsessesværdog jeg bl.a. med opgaver om at finde popcorn og ansigtsmaletelt. 

Vi blev begge ansigtsmalet af meget dygtige Bine fra Sminkepigerne, vi fandt popcorn, og da musikken blev lidt for høj og regnen for tung, fandt vi det hyggeligste ly ved bålet under en teltdug hos Fontanaskolen STU. Her grillede vi skumfiduser, og havde et rart helle, sammen med skolens elever, medlemmer og medarbejdere i Fountain House og alle de gæster fra Vibenshus-kvarteret, der havde lagt vejen fordi Teglvæksgade 22.

Inden turen gik hjemad igen, kom vi forbi Henriette Lykkes portrættelt. Vi blev fotograferet sammen, og Henriette og Ivalu havde en fest med at sige kattelyde, eller hvin måske, mens jeg selv vist var lidt overvældet over sammenfaldet af kattehvin, blitz og kamera.

Ethvert ansigt gemmer på historier, enhver blomst sprudler af liv. Herunder kan du en lille del af de mennesker, som blev fotograferet til gadefesten. De bæredygtige blomsterbuketter og -kranse er kun et udpluk af de mange blomster, som blev bundet den dag.