Så er vi gået ind i efteråret, og vi skal til at udforske årstidens frugter og grøntsager. Derfor har vi i køkkenet valgt at dele denne dejlige efterårs suppe med jer.

 

Hoccaidosuppe

1 stort løg i tern

3 fed hvidløg hakkes

1 chili (efter smag) hakkes

2 spsk. revet ingefær

1 kg hoccaido græskar i tern

500 g. kartofler i tern

1 persillerod i tern

2 gulerødder i tern

Ca. 1,7 l grøntsags bouillon

2 spsk. æbleeddike, eller citronsaft  og skal

Salt, peber.

4 spsk.  olivenolie

 

Sauter løgene i olie ca.5 min.

Tilsæt hvidløg, chili og ingefær sauter ca.3 min.

Tilsæt resten af grøntsagerne og bouillon kog igennem til det er mørt.

Blend suppen og smag til med salt peber og eddike.

Server med brød og ristede græskarkerner.

 

Velbekomme