Fountain House søger en ulønnet praktikant, der kan udarbejde en strategi for ekstern kommunikation på tværs af platforme – og lære os at omsætte denne plan i praksis.

Vil du bruge dine kompetencer indenfor kommunikation og sociale medier til at gøre en forskel for mennesker med psykisk sårbarhed? Og er du motiveret af at være med til at udvikle en organisation på det sociale område, så vores arbejde med inkluderende fællesskaber kan nå endnu flere?

Vi søger en praktikant, der har lyst til at arbejde sammen med både medarbejdere og psykisk sårbare brugere af huset.

 

Udfordringen

Vi har en ny WordPress hjemmeside – men bruger vi den rigtigt i forhold til vores mission og strategi? Og hvordan kan vores site komme til at spille optimalt sammen med de øvrige platforme, vi bruger. Det er afgørende, du har helt styr på sociale medier, for det har vi ikke. Målet med din praktik er: at synliggøre Fountain House online for relevante samarbejdspartnere, fx fonde – og at du laver en plan for, hvordan vi – hele organisationen – efterfølgende selv kan tage skridtet fra plan til handling i en travl hverdag, hvor de fleste af os som regel har opmærksomheden andre steder.

 

Dine kvalifikationer

 • Du er enten nyuddannet eller i gang med en kandidatuddannelse inden for kommunikation, marketing, journalistik eller tilsvarende.
 • Du kan formidle komplicerede budskaber, så de skaber engagement online.
 • Har helt styr på sociale mediers muligheder.
 • Du kan lide at involvere sig i et hus, hvis psykisk sårbare brugere udfører arbejdsopgaver på lige fod med personalet.
 • Du arbejder struktureret, selvstændigt og med sans for detaljen.
 • Er ambitiøs og mulighedsorienteret – og har en positiv indstilling til samarbejdet med mange typer mennesker.

Vi tilbyder

 • Erfaring med kommunikation og organisationsudvikling.
 • Netværk og kendskab til NGO’er på det sociale område.
 • Høj grad af medbestemmelse på dine opgaver og formuleringen af din praktikplan.
 • Faglig sparring med kontaktperson, leder, kolleger og brugere.
 • En arbejdsplads med høj trivsel, hvor du er værdsat og for alvor kan gøre en forskel.

Om Fountain House

Fountain House er en værdibaseret NGO, der danner ramme om rehabilitering af mennesker med psykiske problemer mellem 18 og 65 år. Her kan psykisk sårbare genfinde og udvikle evner og ressourcer i eget tempo ved at indgå i en hverdag med fokus på arbejde, uddannelse, fællesskab og relationer. Brugere og personale står selv for hele driften af Fountain House og arbejder sammen om alle opgaver i kantine, café, rengøring, administration, kommunikation m.m.

Tiltrædelse d. 1. september 2021. Praktikken er ulønnet. Din daglige arbejdsplads er Fountain House, Teglværksgade 22, 2100 København Ø.

Send motiveret ansøgning og CV til maria@fountain-house.dk senest fredag, d. 25. juni, kl. 12. Skriv PRAKTKANT i emnefeltet og kom venligst med et udspil til varigheden af praktikken og dit ugentlige timetal. Vi holder samtaler i uge 26.

Har du spørgsmål vedr. praktikken eller Fountain House er, er du meget velkommen til at kontakte souschef Maria Clemensen, mobil 2310 8196.